Een woning huren

Je wilt een woning huren in Maastricht en omstreken? Immosa Makelaardij biedt jou de juiste ondersteuning. 

Full service aanhuurbegeleiding. Wij helpen je met het vinden van een geschikte huurwoning. We weten waar we op moeten letten en regelen op korte termijn een geschikte huurwoning voor jou. Je hoeft (bijna) niks te regelen. Ook deze dienst is volledig op bais van no cure, no pay. Dus geen woning gevonden = geen bemiddelingskosten. Benieuwd naar de kosten voor jou zoekvraag? Vraag dan een offerte bij ons aan via de onderstaande knop.

Zo werkt onze aanhuurbegeleiding

 1. Kennismaking
  Eerst plannen wij geheel kosteloos en vrijblijvend een inventariseringsgesprek. We brengen jouw wensen en huurbudget in kaart en vertellen je over de mogelijkheden, beschikbare woningen en werkwijze. Als je interesse hebt starten wij direct met het zoektraject.
 2. De zoektocht naar jouw huurwoning kan beginnen
  Wij gaan zoeken naar geschikte huurwoningen die voldoen aan jouw wensen en bij die bij jou past. Wij sturen vervolgens een selectie van de huurwoningen. Jij geeft vervolgens aan welke woningen jou aanspreken.
 3. Bezichtigingen plannen
  Wij gaan de woningen die je aanspreken samen bezichtigen. Wij proberen de bezichtigingen zo efficiënt mogelijk te plannen. 
 4. Onderhandelen
  Wij voeren de onderhandelingen en maken namens jou de beste deal. Als de deal gemaakt is helpen wij je met het aanleveren van alle benodigde documentatie bij de verhuurmakelaar.
 5. Check van het huurcontract
  We contoleren nauwkeurig het huurcontact en alle overige juridische documenten. We nemen deze uitvoerig met je door, zodat het helder is waar je voor tekent.
 6. Aansluiten van voorzieningen
  Indien gewenst helpen wij je met het regelen van:
  • Internet
  • Gas
  • Water
  • Elektriciteit

Ik wil een afspraak maken