Francois Durlinger

Jarenlange ervaring

Van jongs af aan ben ik, Francois, opgegroeid binnen een ondernemerschap familie. Ik ben gestart binnen de financiële sector en vanuit daar ben ik in aanraking gekomen met woningmakelaardij. Toentertijd (2013) heb ik mij aangesloten bij een franchise onderneming (Huisadviseur Maastricht). In 2019 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met de franchisegever en zelfstandig in de Makelaardij verder te gaan, zodat ik mijn activiteiten kon uitbreiden met ver/aankoop van onroerendgoed onder de nieuwe bedrijfsnaam: Immosa Makelaardij.

Persoonlijk betrokken

Immosa Makelaardij is een actief en persoonlijk betrokken makelaarskantoor dat vooruitstreeft op het gebied van marketing en presentatie. Persoonlijke betrokkenheid, openheid en goed overleg zijn de sleutelwoorden van ons bedrijf.
Je kan bij ons rekenen op een uitgebreide service waarbij wij jou volledig ontzorgen. Niet alleen bij de verkoop en aankoop van woningen, maar ook bij de verhuur en aanhuur. We gaan we met jou niet alleen een gesprek aan over de woningmarkt en de waarde van de woning, maar we hebben ook interesse in jou verhaal achter de koop of verkoop van je woning. Door naar jou persoonlijke ambities en mogelijkheden te luisteren, kunnen wij ons werk goed verrichten. Zodra we al jouw wensen in kaart hebben gebracht, kunnen we onze kennis en ervaring optimaal gebruiken. 
Verder kun je bij ons ook terecht voor je hypotheek, taxatie of verzekering die bij jou past, via een van onze partners.