Blog

 

 

Maastrichtenaar in hart en nieren, zo kun je François Durlinger wel noemen. Al zijn hele leven heeft hij zijn hart verpand aan de prachtige studentenstad met internationale allure, waar hij alweer ruim 11 jaar gevestigd is als makelaar.

Ondernemer pur sang

Ondernemen zit hem in het bloed, hij komt uit een echte ondernemersfamilie. Aanvankelijk werkte hij in loondienst binnen de incassobranche. In 2011 kwam hij via een vriend die een eigen verhuurbedrijf in Tilburg had in aanraking met de verhuurmakelaardij. Hij hielp hem een zomer mee en heeft daar vele kneepjes van het makelaarsvak geleerd.

Immosa Makelaardij

Na die zomer had hij de smaak te pakken en startte zijn eigen verhuurbedrijf op franchisebasis. Dat deed hij acht jaar lang, tot hij in 2019 onder eigen vlag ging varen met Immosa Makelaardij. Verhuur was nog steeds zijn eerste insteek, maar wel met de achterliggende gedachte zich op korte termijn ook met de aan- en verkoop van woningen bezig te gaan houden, om zo een allround makelaarskantoor te worden.

Uiteenlopende klantenkring

Inmiddels heeft hij aan- en verkoop permanent aan zijn expertise toegevoegd en weten klanten die hun woning willen verkopen en klanten die zijn hulp kunnen gebruiken bij de zoektocht naar geschikte woonruimte hem steeds vaker te vinden. Zijn klantenkring is uiteenlopend: Van ouders die een appartement zoeken voor hun studerende kinderen en internationale klanten die zich willen vestigen in Maastricht tot gezinnen die een ruimere woonplek nodig hebben en ouderen die door willen stromen naar hun laatste woning.

Persoonlijk contact

Als makelaar die geboren en getogen is in Maastricht en directe omgeving kent François als geen ander de regio. De woningmarkt alhier heeft daarom geen geheimen voor hem. Klanten die hem inschakelen voor de verkoop of aankoop van hun woning in de regio Maastricht hebben aan hem een kundige, eerlijke, toegewijde en betrokken makelaar. Persoonlijk contact staat bovenaan zijn prioriteitenlijstje. Bij iedere klant spreekt hij meteen de juiste taal en raakt hij de juiste toon, zélfs als de klant in kwestie geen Nederlands spreekt! Want gelukkig kan hij zich ook uitdrukken in het Frans, Duits en Engels én in diverse streekdialecten, waardoor de klant zich snel op zijn of haar gemak voelt. Klanten die telefonisch contact opnemen krijgen altijd boven altijd François zelf aan de lijn.

Bent u op zoek naar een kundige aan- of verkoopmakelaar die zijn vak letterlijk en figuurlijk verstaat en gezelligheid hoog in het vaandel heeft? Neem dan gerust contact op via de contactpagina voor een vrijblijvend oriënterend gesprek! De koffie staat klaar.