Je woning verkopen

Snel, efficiënt, marktconform en aan de hoogste bieder je woning verkopen in Maastricht en omstreken? Bij Immosa Makelaardij ben je dan aan het juiste adres. Wij vinden openheid, betrouwbaarheid en persoonlijke betrokkenheid belangrijk in het verkoopproces. Bij ons kun je er op rekenen dat de woning voor de juiste prijs op de markt wordt gezet tegen een aantrekkelijke courtage. Door deze service te combineren met een mooie presentatie van jouw woning, halen wij het beste en het hoogst mogelijke resultaat uit de verkoop. Je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. 

Wij helpen je graag met deskundig advies, een stevig verkoopplan en duidelijke communicatie. Zo nemen we zorgen uit handen. Vanaf de voorbereiding van de verkoop tot en met het overhandigen van de sleutel aan de nieuwe eigenaar. Dit hele verkoopproces is te volgen via DeMakelaarsapp.

Gratis waardebepaling

Wij bieden je graag de mogelijkheid om geheel kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning uit te voeren, zodat je een goede basis hebt voor de financiële berekeningen.

Gratis waardebepaling