About Immosa

Jarenlange ervaring

Van jongs af aan ben ik, Francois, opgegroeid binnen een ondernemerschap familie. Ik ben gestart binnen de financiële sector en vanuit daar ben ik in aanraking gekomen met woningmakelaardij. Toentertijd heb ik mij aangesloten bij een franchise onderneming. Twee jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om zelfstanding ondernemer te worden en heb ik Immosa Makelaardij opgericht. 

Persoonlijk betrokken

Immosa Makelaardij is een actief en persoonlijk betrokken makelaarskantoor dat vooruit streeft op het gebied van marketing, presentatie en digitalisering. Persoonlijke betrokkenheid, openheid en goed overleg zijn de sleutelwoorden van ons bedrijf.
Je kan bij ons rekenen op een uitgebreide service waarbij wij jou volledig ontzorgen. Niet alleen bij de verkoop en aankoop van woningen, maar ook bij de verhuur een aanhuur. We gaan met jou niet alleen een gesprek aan over de woningmarkt en de waarde van de woning, maar we hebben ook interesse in jouw verhaal achter de koop of verkoop van je woning. Door naar jou persoonlijke ambities en mogelijkheden te luisteren, kunnen wij ons werk goed verrichten. Zodra we al jouw wensen in kaart hebben gebracht, kunnen we onze kennis en ervaring optimaal gebruiken. 
Verder kun je bij ons terecht voor het zoeken naar een hypotheek of taxatie via een van onze partners.